Fyrverkerikonsert på Dalhalla 5-6 september

 

Dalhalla-fyrverkeriTraditionell säsongsavslutningskonsert med ett innehåll av humor, värme, överraskningar – och förstås en gradios avslutning med ett mäktigt fyrverkeri under ledning av Eje Berglund.

Medverkande artister:
Nina Persson,
Linnea Henriksson
Magnus Carlson

Orkester: DalaSinfoniettan

Dir: Jonas Nydesjö

Läs mer...

 


Bröllop i kikar'n på Vallarnas Filuftsteater i Falkenberg

 

broellopb39723

Välkomna tillbaka säger vi till Florence, Våge, Bert och Dag-Otto! Vi kommer att ännu ett år göra ett nedslag på gården Solhöjden. En så kallad fristående uppföljare till Brännvin i Kikarn! Hälften av karaktärerna kommer att vara nya spännande karaktärer.

 

 

Läs mer...

 

Jerry Williams är tillbaka

på Kajskjul 8 i Göteborg 24/10 och 7/11

jerry wRidån drogs igen för sista gången. Strålkastarna slocknade och de sista av de 250 000 i publiken lämnade arenan. Publik- och kritikerrosade "The Farewell Show" var över. Nu har det snart gått två år. Jerry Williams är taggad. Han är redo att åter få känna bandet knuffa på i ryggen och stå inför sin publik. Inget är bättre! Eller som han själv säger: "FAAN... MAN MÅSTE FÅ LIRA!"

Rocklegenden Jerry Williams är tillbaka! Tillsammans med sitt 8-mannaband bjuder han i höst på en ny personlig och avskalad show, laddad med favoritlåtar. Med premiär fredagen den 18 september får du uppleva en unik helkväll i rockens tecken med fantastisk underhållning, utsökt mat och trivsel inpå småtimmarna.

Innan ridån går upp njuter du av en välkomponerad 3-rättersmiddag, signerad vår skicklige köksmästare Fredrik Wall.

Välkommen på en unik och oförglömlig helkväll med oss på Kajskjul 8!

Läs mer...

 

Dagsturer till Stockholm

Dagsturerna till Stockholm är inställda på grund av lågt intresse.