GöteborgShoppingresor med övernattning till Göteborg

 
11-12 oktober, 8-9 november och 22-23 november kör vi weekwndresor till Göteborg. Övernattning på Hotel Gothia Towers.

Vill du även se Galenskaparnas 30-årsfest på Lorensbergsteatern eller Brännvin i kikar'n på Lisebergsteatern - läs mer på våra veckoslutsresor --> 

Läs mer...

 


30-årsfesten med Galenskaparna och After Shave

30-årsfesten med GalenskaparnaGalenskaparna och After Shave fyller 30! Det ska firas… med en fest som heter duga! 

 
Det började med en skruv – som var lös, 1982. Nästan 30 år senare pågår Galenskaparna och After Shave som aldrig förr, med Hagmans konditori – i härligt tempo – på Lorensbergsteatern.

Festen är en underbar sammanfattning av alla 30 åren, med 30 nummer från alla 30 åren, som dock inte spelas på 30 minuter, snarare nästan 3 timmar. 

En kavalkad av minnen från förr och nu, musik ni kanske glömt och musik som kommer skapa allsång från första tonen. Alla i Galenskaparna och After Shave är med på scen på ett eller annat sätt. Vissa mer än andra… Till exempel kommer Kerstin Granlund inte vara med på scen, utan bakom, men övriga är med på scen i allra högsta grad. De ackompanjeras av en rejält blåsförstärkt Den Ofattbara Orkestern med Anders Ekdahl i spetsen.

Läs mer...

 


Brännvin i kikar'n

 

Brännvin i kikarnHäng med när de största publikfavoriterna intar Lisebergsteatern och ställer
till med lustspel i sann 50-tals anda. I år bjuds det även på ett väldigt kärt återseende i form av en brevbärare…

Jojje Jönsson och Lars Classon kommer med nyskrivet manus och på scenen tar Jojje ”Dag-Otto” Jönsson, Stefan Gerhardssson och Siw Carlsson täten. Ensemblen toppas av nya och gamla ansikten i form av Robin Stegmar, Anna Carlsson, Jan Holmquist, Jessica Heribertsson och Jonas Hellman Driessen. Det kommer osa 50-tal och brännvin. Skumraskaffärer, lurendrejeri, kärlek och moral står på tapeten tillsammans med en hel del annat då det vankas Brännvin i Kikar´n!

Läs mer...

 

Ullaredsshopping

Ullaredsshopping 8 decmeber 2014

Följ med på våra populära shoppingresor till Ullared. Det stora målet är kanske GEKÅS. Men i Ullared finns många andra affärer bl.a. skor, kläder och vi  får inte glömma Net-On-Net

 

 

Resfakta
Pris: 300 kr
I priset ingår: Bussresa
Datum: 8/12
Antal platser: 50
Betalning: På bussen

 

 

Tysklandsshopping 10-11 oktober 2014

Shoppingresa till gränsbutikerna i norra Tyskland

Du ta med dig 200 kg - max 26 personer!

 

Läs mer...