Brännvin i kikar'n, Rosers Salonger, Skara

 

Brännvin i kikarn

Som vi alla har längtat, Dag-Otto är äntligen tillbaka! I vinter blir det en äkta skrattfest på Rosers Salonger när det publik-och kritikerrosade succégänget från Vallarna och Göteborg kommer till Skara. Möt alla publikfavoriter på scen samtidigt i ett sanslöst roligt lustspel!

 

Ensemble: Jojje ”Dag-Otto” Jönsson, Stefan Gerhardsson, Siw Carlsson, Robin Stegmar, Jan Holmquist, Anna Carlsson, Jessica Heribertsson och Jonas Hellman Driessen. Manus: Jojje Jönsson & Lars Classon. Regi Lars Classon.

Läs mer...

 

22-23/11 Joe Laberos "Inferno" på Gothia Towers Theatre i Göteborg

Europas fräschaste showarena The Theatre i kombination med Joe Laberos världsshow Inferno tar Las Vegas närmare Göteborg. Välkommen!

JOE LABERO GÖR THE THEATRE TILL ETT GLÖDANDE INFERNO.

De senaste åren har han trollbundit och förfört stora delar av Asien med sina fingerfärdigheter. Nu är han tillbaka med en explosiv show som sprakar i varje hörn. Den här gången ger han sig på att försöka tämja naturens kanske mest kraftfulla element. Elden. Till sin hjälp har han grymma gästartister och eldkonstnärer. Tillsammans skapar de en bensinindränkt punkcirkus som varvar favoritnummer med illusioner – aldrig tidigare skådats av mänskligheten.

Läs mer...

 

Tånga Julmarknad lördag 6 december

tanga-julmarknad-vargarda-1215Tänk dig hur en julmarknad kunde se ut förr i tiden, när din gammelmormor var liten. Granarna är äkta, vantarna hemmastickade och julgodiset, julmaten och leksakerna är tillverkade i närheten. Ingen plast i sikte. Dofter av varma brända mandlar, nybakade lussekatter, granbarr och nejlikor fyller lokalen. Snön yr utanför, människor sjunger julsånger och barnen leker. Man kan provsmaka smått och gott och se på hur hantverkarna tillverkar sina alster. En mysig julstämning råder. Det är den känslan som vi på Tånga Julmarknad vill ge dig, genom att återskapa en gammaldags julmarknad för hela familjen.

Tånga Julmarknad i Vårgårda är en unik julmarknad mitt i hjärtat av Västergötland, strax utanför Vårgårda närmare bestämt. På julmarknaden kan du hitta allt från hemlagade korvar, hemgjord glögg, konsthantverk, tomtar och stickade vantar till julklappar av alla de slag! Allt är tillverkat lokalt och av god kvalitet.

Läs mer...

 


GöteborgShoppingresor med övernattning till Göteborg

 
11-12 oktober, 8-9 november och 22-23 november kör vi weekwndresor till Göteborg. Övernattning på Hotel Gothia Towers.

Vill du även se Galenskaparnas 30-årsfest på Lorensbergsteatern eller Brännvin i kikar'n på Lisebergsteatern - läs mer på våra veckoslutsresor --> 

Läs mer...

 


30-årsfesten med Galenskaparna och After Shave

30-årsfesten med GalenskaparnaGalenskaparna och After Shave fyller 30! Det ska firas… med en fest som heter duga! 

 
Det började med en skruv – som var lös, 1982. Nästan 30 år senare pågår Galenskaparna och After Shave som aldrig förr, med Hagmans konditori – i härligt tempo – på Lorensbergsteatern.

Festen är en underbar sammanfattning av alla 30 åren, med 30 nummer från alla 30 åren, som dock inte spelas på 30 minuter, snarare nästan 3 timmar. 

En kavalkad av minnen från förr och nu, musik ni kanske glömt och musik som kommer skapa allsång från första tonen. Alla i Galenskaparna och After Shave är med på scen på ett eller annat sätt. Vissa mer än andra… Till exempel kommer Kerstin Granlund inte vara med på scen, utan bakom, men övriga är med på scen i allra högsta grad. De ackompanjeras av en rejält blåsförstärkt Den Ofattbara Orkestern med Anders Ekdahl i spetsen.

Läs mer...